Energetische massage

(let op deze massage is alleen voor vrouwen!)

Soms gaat het leven niet altijd als vanzelf en het is dus niet vreemd als je af en toe eens uit balans raakt. Het is je lichaam die je vertelt dat de energie van lichaam en geest geblokkeerd is geraakt.

 

Met een energetische massage help ik jou je energiekanalen te openen en je energiebanen weer te laten stromen. Het kan zijn dat er energiebanen geblokkeerd zijn geraakt omdat je emoties hebt onderdrukt. Je kunt dit merken als je vaak lichamelijke of mentale klachten hebt. Met een energetische massage kunnen veel emoties vrijkomen. Dit is vaak erg confronterend maar eigenlijk juist heel erg goed. Als je je bewust wordt van deze emoties, dan kun je ze omarmen en dus verwerken. Dit proces is nodig om je energie weer te laten stromen.

 

Tijdens een energetische massage kom ik in verbinding met je energie banen. Door goed op je ademhaling te letten en deze energetische behandeling in stilte te ontvangen ga je merken dat je in een diepe ontspanning raakt. Langzaam merk je dat de energie banen weer vrijkomt. Je voelt je rustiger, vrijer en klachten zullen verminderen.

 

Wil je meer weten over de energetische massage neem gerust contact met mij op.