Wellness massage ( let op deze massage is alleen voor vrouwen!)

De wellness massage is een heerlijke ontspannende massage die ook echt bedoeld is om bij te komen van alle drukte tegenwoordig. Hierbij maak ik gebruik van warme oliën. Een massage heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het vermindert stress en het verhoogt het geluksgevoel door de aanmaak van endorfine (geluk stofje wat in de hersenen wordt aangemaakt). Regelmatige massages verhogen je immuunsysteem omdat het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt.

 

Je zult ook merken dat je niet alleen lichamelijk maar geestelijk kunt ontspannen van deze rustige manier van masseren. Ook de achtergrond muziek staat zacht en is niet overheersend. Raadzaam is om na het ondergaan van een massage veel water te drinken. Dit omdat door de massage de bloedsomloop wordt gestimuleerd en er daarbij afvalstoffen vrijkomen die moeten worden afgevoerd.

Waarom kies je voor een massage?

* minder snel ziek

* stress verlagend

* verbeterde nachtrust

* activeert de bloedsomloop

* verbeterde concentratie

* en het is gewoon lekker

 

Laat je meenemen in deze oase van rust en ontspanning.

 

Elvira:

"Maandags door mijn rug gegaan, woensdag een zeer fijne en ontspannen behandeling gehad. Dit gaf per direct verlichting in mijn rug.

Donderdag al bijna klachten vrij en vrijdag weer helemaal de oude!"